A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвежеву­шківський ліцей Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Національна руханка в вишиванках

Учні та педагогічний колектив ліцею взяли участь в Національній руханці у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» до Міжнародного дня вишиванки!

18:38 16.05.2024

Дефіле у вишиванках

В рамках святкування Всеукраїнського дня вишиванки за ініціативи класного керівника Світлани П'яскорської учні 11 класу дефілювали подіумом у вишиванках. Юні моделі продемонстрували свої вишиванки – старовинні, вишиті власноруч, сучасні, патріотичні та показали цілому світові, що українська душа квітує у вишиванці, всупереч вогню війни!

14:19 16.05.2024

Онлайн-руханка до Всесвітнього дня руху заради здоровʼя

Сьогодні, 10 травня учні Медвежевушківського ліцею під керівництвом педагога-організатора Юлії Михальової долучилися до участі в Всеукраїнській національно-патріотичній онлайн-руханці до Всесвітнього дня руху заради здоровʼя. Організаторами руханки є ГО «Об’єднані спортом», Інститут модернізації змісту освіти, Національна скаутська організація України «Пласт», Федерація легкої атлетики України, ГО «ЮкрейнЕктів». Метою проєкту є привернення уваги українців до фізичної активності та наголосити на важливості фізичного здоров’я, шляхом популяризації серед учнівської молоді, педагогів пріоритетної цінності здоров’я, фізичної культури та спорту.

09:39 12.05.2024

Екскурсія до 1 ДПРЧ м.Вінниці

В рамках проведення тижня безпеки життєдіяльності учні 1-5 класів завітали до 1 ДПРЧ м.Вінниці. Під час зустрічі рятувальники нагадали дітям правила пожежної безпеки, дії під час виявлення предметів, схожих на вибухонебезпечні, правила поведінки на воді та в природі. Також працівники ДСНС застерегли дітей аби ті не бавилися з сірниками та ні в якому разі не залишалися вдома без нагляду дорослих. Під час гостин бійці ДСНС провели екскурсію пожежно-рятувальною частиною, де діти на власні очі побачили пожежно-рятувальні автомобілі та спецобладнання, яке використовується для аварійно-рятувальних робіт і гасіння пожежі. На завершення всі бажаючі мали чудову нагоду приміряти бойовий одяг, а також під пильним наглядом рятувальника подати воду зі справжнього пожежного ствола. Дякуємо провідному фахівцеві ВЗЗ ПНС у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області капітану служби ЦЗ Ганні Цаль за сприяння в організації екскурсії.

15:45 09.05.2024

Онлайн-урок Освітнього центру Верховної Ради України до Дня Європи

Минулого року Україна вперше долучилася до заходів з нагоди Дня Європи — свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті. Сьогодні наша країна впевнено крокує до набуття статусу офіційного члена Європейського Союзу, а Європа стоїть пліч-о-пліч з Україною у нашій боротьбі за свободу та незалежність. Тож цього дня одинадцятикласники разом з класним керівником Світланою П'яскорською взяли участь в унікальному онлайн-уроці від Освітнього центру Верховної Ради України до Дня Європи. Учні дізналися більше про ЄС, передумови виникнення цього свята, особливості Європейського Союзу та надвагому для всієї Європи подію – першого кроку до створення ЄС!

15:30 09.05.2024

Марафон пам'яті та примирення "Вкрадена слава"

В День памʼяті та примирення, українці вшановують тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його. Педагогом-організатором Людмилою Якименко проведено марафон пам'яті та примирення "Вкрадена слава". На заході згадали, саме українських героїв Другої світової війни, адже їх та їхні подвиги московщина в лиці радянського союзу присвоїла собі. Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника вшанували пам’ять тих, чиє життя забрала війна.  

17:20 08.05.2024

Роки війни - століття пам'яті

З нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років в 11 класі під керівництвом класного керівника Світлани П'яскорської відбувся літературний марафон "Прочитай вірш про війну" та захист проєктів "Правнукам подвиги прадідів слугують подвигом величним". Читаючи вірші про минуле, учні відчували гордість за український народ, згадали його патріотичні подвиги у боротьбі з нацизмом. Пам'ять про своїх прадідів знайшли в старих жовтих фотографіях, давніх речах фронтовиків, які не дають згаснути спогадам про ті старашні дні. Хоч в Україні досі триває війна, ми віримо, що переможе той, хто чистий серцем і душею, хто дійсно захищає свою Батьківщину.

17:09 08.05.2024

Історія повторюється ...

8 травня у Медвежевушківському ліцеї відбулися заходи до Дня пам’яті перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939-1945 рр. Учні поклали квіти на могили воїнів, які віддали свої життя за свободу нашої Батьківщини. Загиблих у Другій Світовій війні вшанували хвилиною мовчання. «Історія повторюється…На нашу землю прийшов вже російський загарбник і нищить, і вбиває українців, руйнує домівки…Де б не ступала нога «руського миру» - скрізь кров, сльози та горе. Знову на золотих українських ланах гинуть українські воїни. Наша громада провела в останню путь вже 5 захисника. Ми перемогли у 45-му році і переможемо зараз у цій війні. Бо дух і звитяга українських солдатів непереможні». Слова вдячності Героям минулого та Героям сучасним лунали від учнів нашого ліцею.

16:58 08.05.2024

Місячник обізнаності з ментального здоров'я

В рамках місячника ментального здоров'я, який стартував в Україні та світі,  практичним психологом Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради Тетяною Литвинчук проведено низку просвітницько-профілактичних заходів у нашому ліцеї. З учнями 5, 6 та 8 класів проведено заняття «Важливості підтримки та розвитку ментального здоров'я»,  відкриті бесіди «Ментальне здоров'я та його ресурсна підтримка» та «Ментальне здоров'я - як складова розвитку здорової особистості.Техніки ресурсної підтримки особистості". З педагогічним колективом було проведено тематичне арт-заняття "Моє місце сили! Попередження та профілактика емоційного вигорання особистості" .

16:09 08.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора