A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвежеву­шківський ліцей Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Місячник безпеки дорожнього руху

В рамках місячника безпеки дорожнього руху з учнями ліцею проведено селфі-квест «Безпека дорожнього руху - запорука життя», велопробіг та змагання "Велофігурка". Діти повторили правила безпечної поведінки на дорозі, підбирали необхідні дорожні знаки, шукали слова пов'язані з дорожнім рухом. Усі гарно засвоїли правила дорожнього руху та весело провели час.

15:22 24.09.2023

День миру

Ранок 21 вересня для українців розпочався з двох повітряних тривог, а весь цивілізований світ відзначає Міжнародний День Миру.

15:09 24.09.2023

День народження смайлика

Найпопулярніший символ “смайлик” народився 19 вересня 1982 року. У 1 класі відбувся справжній "Смайликовий бум"

15:03 24.09.2023

Пізнавально-розважальна програма «MAGIC CRIO BUBLE ШОУ»

Яскраво, феєрично та ефектно пройшла у ліцеї програма «MAGIC CRIO BUBLE ШОУ». Море позитивних емоцій та вражень отримали всі учасники програми. Діти не тільки дивилися шоу-програму, а й активно брали участь у ній: проводили різні хімічні реакції, разом із педагогами проєкту перетворилися на справжніх вчених, побували всередині мильної бульбашки, змогли побачити та відчути хмаринки на своїх долонях, а ще… зігріти долоньки справжнім вогнем. Наука - це круто, здорово і весело!

21:40 18.09.2023

Олімпійський тиждень

З 11 по 15 вересня 2023 року в ліцеї відбувся Олімпійський тиждень під гаслом "Спорт - це життя!", метою якого була пропаганда здорового способу життя, розвиток олімпійського руху. В ході тижня учні ознайомилися з відомими спортсменами та їх досягненнями, місцями проведення Олімпійських ігор. Також були проведені змагання з футболу, волейболу, гра в шахи, флешмоб «Олімпійська зарядка», естафета "Смуга перешкод", перетягування канату, веселі старти. Міцного здоров’я всім, краси і сили! Здоровий означає веселий, бадьорий та життєрадісний. Займайтесь фізкультурою і спортом!

21:27 18.09.2023

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Наше навколишнє середовище щодня страждає від екоциду. Ми повинні уже зараз почати роботу над ліквідацією наслідків екокатастрофи, підтримкою та відновленням українського довкілля. Сьогодні, як ніколи, потрібно об’єднувати зусилля та працювати у спільному напрямку – Перемога та екологічне відновлення України. 14 вересня 2023 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою» учні ліцею традиційно приєдналися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day", основною метою якого є формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання ресурсів серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

18:54 14.09.2023

Свято учнівської демократії

У нашому ліцеї знову відбулось свято учнівської демократії - вибори учнівського Президента ліцею.⠀Кандидатами були учні: 9 класу Брацлавець Богдан та 11 класу Медвідь Богдан. Навіть не сумнівайтесь, все було як у дорослому житті! Підготовка кандидатами передвиборчих програм, дискусії, кошик для голосування, спостерігачі під час підрахунку голосів. ⠀

19:39 13.09.2023

День знань

Перший дзвоник знову лунає в умовах війни. Але він лунає, бо наші воїни стоять там, на передовій, щоб наші діти могли піти до школи, вчитись, розвиватись, гратись і сміятись.

16:43 03.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора