A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвежеву­шківський ліцей Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

ІІ етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді

На базі Агрономічненського ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнської спартакіади допризовної молоді серед команд закладів загальної середньої освіти Вінницького району. За підсумками змагань команда Агрономічної ТГ здобула І місце. До складу збірної команди, яка складалась з 4 чоловік, увійшли найкращі спортсмени нашого ліцею учні 11 класу Медвідь Богдан, Шимон Олександр та Тарасюк Євгеній. В індивідуальному заліку Шимон Олександр зайняв 1 місце у метанні гранати на дальність, Медвідь Богдан - 2 місце у метанні гранати на дальність та 2 місце з бігу на 100 м, Тарасюк Євгеній - 3 місце у підтягуванні на перекладині. Висловлюємо подяку керівнику команди Леоніду Павловичу за підготовку переможців та особливу подяку батькам за виховання справжніх патріотів - майбутніх захисників нашої держави. Вітаємо наших спортсменів! Так тримати! Дякуємо Збройним силам України  за захист і можливість для молоді займатися улюбленими видами спорту!

18:28 10.04.2024

Вивчаємо відсотки в магазині

Пояснювати математику тільки сухою теорією нецікаво та неефективно. Тому вчителька математики Світлана П’яскорська вирішила провести урок у 5 класі на тему «Знаходження відсотку від числа» в місцевому  магазині «Економ». Відсотки вивчати потрібно, адже вони часто зустрічаються в життєвих ситуаціях. П’ятикласники з цікавістю досліджували товари, на упаковках яких зустрічали відсотки, та розраховували масу складників продуктів харчування за вказаними відсотками. Висловлюємо щиру подяку власникам магазину Михайлу та Миколі Дзюмакам за надану можливість провести урок в магазині, а також матері учня 5 класу Ірині Роздайбіді за проведення майстер-класу «Я – продавець». Саме  така співпраця підвищує інтерес до навчання та допомагає дітям досягати кращих результатів.

20:26 05.04.2024

Спартакіада серед допризовної молоді

Сьогодні на базі Агрономічненського ліцею відбулась Спартакіада допризовної молоді серед команд закладів загальної середньої освіти нашої громади. За підсумками змагань, команда учнів 11 класу виборола І місце. Вчитель предмету "Захист України" Леонід Захарчук приділяє підвищену увагу підготовці майбутніх захисників України, тому і маємо такий гарний результат. Вітаємо наших переможців Медведя Богдана, Шимона Олександра, Тарасюка Євгенія, Скріда Миколу та їх учителя. Разом наближаємо перемогу! 

16:17 05.04.2024

Акція "За чисте довкілля"

Працівники закладу разом з учнями долучились до наймасштабнішого прибирання в рамках акції "За чисте довкілля". Адже чиста країна - справа спільна для всіх і кожного. Під час акції було прибрано територію ліцею. Робимо країну чистою РАЗОМ!

15:10 04.04.2024

Акція "Ворогам - кришка" продовжується

Першокласники разом із вчителькою Оксаною Максименюк продовжують терпляче збирати й приносити кришечки. Вони хочуть допомогти ЗСУ, щоб настав мир і не було тривог. Зібраний пластик передають волонтерам, а виручені кошти спрямують на потреби військових - виготовлення дронів. Разом крокуємо до перемоги!

21:21 02.04.2024

Міжнародний день дитячої книги

2 квітня з ініціативи і за рішенням Міжнародної ради дитячої книги відзначається Міжнародний день дитячої книги. Це свято відзначається в День народження великого датського казкаря Г.Х.Андерсена (1805-1875). Основа свята - популяризація дитячої книги та читання, яке підкреслює величезне значення книги у духовному й інтелектуальному розвитку нових поколінь. В цей день бібліотекою були проведені рекламні перерви в 3-5 класах з презентацією нових книг сучасних авторів про сьогодення. А постійний читач з 4 класу Ростислав Бадюл подарував свою улюблену книгу "Казки".

19:39 02.04.2024

День сміху

В одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших – Днем дурня. В цей день кожен не проти пожартувати над оточуючими, ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші мимоволі посміхаються. Звичай жартувати і обманювати один одного саме цього дня виник досить давно. Першокласники сьогодні дарували веселі посмішки один одному, жартуали, веселились. Найкращі та найщиріші, звичайно, дісталися вчительці Оксані Миколаївні.

19:14 01.04.2024

Змагання з настільного тенісу серед профспілчан-освітян Вінницького району

Сьогодні відбулись змагання з настільного тенісу серед профспілчан-освітян Вінницького району. Учителі нашого ліцею взяли активну участь у змаганнях і вибороли три призових місця. І місце серед чоловіків - вчитель фізичної культури Леонід Захарчук, серед жінок І місце - вчителька початкових класів Світлана Печенюк, ІІ місце - асистент вчителя Аліна Газдюк. Добові за відрядження та призові учасники змагань передали вчителю-волонтеру Ліцею √1 смт. Стрижавка Ігорю Вітюку на виготовлення дронів. Вітаємо наших переможців. Молодці! ТАК ТРИМАТИ!!!

13:53 27.03.2024

Інноваційний український проєкт «Cool Games»

Cool Games - це унікальний український проєкт, покликаний сприяти створенню цікавих та яскравих уроків фізичної культури та масово залучає учнівську молодь до рухової активності. 25 березня у спортивній залі Агрономічненського ліцею відбулись змагання "Cool Games" серед закладів загальної середньої освіти Агрономічної ТГ. Команда наших ліцеїстів зайняла І місце. Вітаємо юних спортсменів! Бажаємо успіхів і не зупинятись на досягнутому!

18:46 25.03.2024

Формула НУШ в дії

Формула НУШ передбачає модель виховання та навчання дитини, призначення якої розширення її життєвого шляху та саморозвитку, увага до системи її цінностей та інтересів задля формування в неї основ життєвої компетентності. Знання та вміння, отримані шляхом взаємодії вчителя, учнів та батьків, допомагають творити нову особистість: креативну, практичну. Це продемонстрували учні 5 класу, їх батьки та вчителька Світлана П'яскорська  на уроці математики "Об'ємні фігури". Все розпочалося з магічного перетворення на об'ємні фігури, потім повправлялися в усному рахунку, пограли в гру "Кіт у мішку", зіграли в карти, виконуючи інтерактивні вправи, перетворили одиниці вимірювання площі та об'єму, станцювали танець циліндрів-маршмелоу, поSTEAMили, провели дослідження та оцінили свою роботу за допомогою вправи "Квітка". Також батьки виконали особливі завдання: зробили заміри класної кімнати і визначили чи відповідає повітряний режим санітарним нормам; обчислили об'єм повітря, яке очистять каштани, посаджені вздовж дороги; знайшли масу сіна в сараї; "розлили" сік в пакети на заводі "Sandora". Це був незвичайний урок, на якому було креативно, цікаво, несподівано, талановито.

17:50 21.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора